Over mij

Mijn naam is Nastazia Nikolakou en ik ben de oprichter van De Leefstijl Guru. Ik heb een grote passie voor gezonde voeding, sport, mindset en mindfulness. Naast dat ik mijzelf hier dagelijks zelf mee bezig hou, heb ik de opleiding tot leefstijlcoach en gewichtsconsulent afgerond. Ik heb zelf ervaren wat voor positieve wending je leven kan krijgen wanneer je een balans vindt in je leefstijl en het is mijn missie om door middel van coaching anderen hier ook bij te helpen.

Ik was 20 jaar toen ik in een depressie terecht kwam. Ik at ongezond, bewoog te weinig, rookte sigaretten en dronk regelmatig alcohol. Mijn psycholoog destijds zat naast de sportschool en ik besloot daar een abonnement te nemen. Na een aantal maanden sporten, werd ik energieker en positiever. Langzaam maar zeker klom ik uit het donkere dal en zag ik weer licht aan het einde van de tunnel. Fitness is mijn redding geweest!

Tijdens de jaren die volgde, ben ik mijn voeding, slaap, stress en mindset aan gaan pakken en zijn er nog veel meer successen op mijn pad gekomen. Doordat ik meer energie had, kon ik productiever zijn op het gebied van mijn carrière en omdat ik tevreden was over mijn lichaam, zat ik lekker in mijn vel en had ik meer zelfvertrouwen. Door mindfulness te beoefenen, kreeg ik meer rust in mijn hoofd en voelde ik mij minder gestrest. Al met al hebben deze aanpassingen in mijn leefstijl, mij een gelukkiger mens gemaakt. En dat is wat ik iedereen gun, een gelukkig en gezond leven!

Voedingscoaching

Begeleiding van gewichtsconsulent Nastazia op het gebied van voeding met als doel een gezonder gewicht. Je kunt kiezen voor coaching op locatie in Rotterdam Hoogvliet of online.

Leefstijlcoaching

Begeleiding van leefstijlcoach Nastazia op het gebied van voeding, beweging, sport, slaap, stressmanagement en mindset. Je kunt kiezen voor coaching op locatie in Rotterdam Hoogvliet of online.

Maak gezond leven vandaag nog jouw prioriteit.